#pressoffensiven
  • Christoph Fielder

När antidemokratiska krafter växer sig starkare och starkare över hela Europa är det viktigare än någonsin att ha en fri press

I dessa tider, när antidemokratiska krafter växer sig starkare och starkare över hela Europa, så också i Sverige, är det viktigare än någonsin att ha en fri press och en anti-rasistisk, feministisk röst i mediabruset som annars mest styrs och lotsas av kapitalet oberoende vilket budskap kapitalet kommer med. Jag vill fortsätta ha en viktigt nyhetskälla som jag vet inte kommer att sälja helsidesannonser till fascistoida ”forskare” eller ha ledarskribenter som gör sitt allt för att sparka nedåt.

/Christoph Fielder - Producent, Södra Teatern

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu