| Fria.Nu

Lediga jobb

Fria Tidningar är ett medarbetarägt kooperativ som gör medier för människor som vill förändra världen. Vi styrs utan vinstintresse och rapporterar om lokala och globala nyheter i våra tidningar och på webben, med särskilt intresse för sådant som bidrar till en öppen, demokratisk, fredlig, solidarisk och ekologisk samhällsutveckling. Vi har kontor i fyra städer och ger ut åtta tidningar. Läs mer om oss på www.fria.nu.

Face-to-face-värvare i Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund

Vill du vara en del av en organisation som synliggör orättvisor och agerar för förändring? Vill du ha ett extrajobb där du stärker den oberoende journalistiken samtidigt som du verkar för en öppnare, rättvisare och mer solidarisk värld?

Då är värvare för Mediekooperativet Fria Tidningar det rätta jobbet för dig! I dag har vi cirka 15 000 prenumeranter. Med din hjälp kan vi nå ut till fler!

Att vara värvare för Fria är ett viktigt och utmanande jobb. Din arbetsuppgift är att aktivt värva nya Fria-läsare. Din arbetsplats är gator och torg i Stockholm, Göteborg eller Malmö/Lund. I arbetet ingår en kort introduktionskurs om Frias fokusfrågor och om värvningsmetoden face-to-face.

Vi söker dig som är utåtriktad, aktiv och bra på att bemöta människor. Du är intresserad av media och rättvisefrågor, tycker om att arbeta självständigt och är resultatinriktad.

Tidigare erfarenhet är meriterande, men inget krav. Du bör ha fyllt 18 år.

Arbetstid: 2–6 tim/dag i samband med evenemang kring första maj m fl enligt överenskommelse. Du väljer själv hur många timmar per tillfälle du vill arbeta. Fast timlön + provision.

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till victoria.rixer@friatidningar.se. Märk din ansökan med ”Värvare”..

Annons

© 2016 Fria.Nu