Oppositionen oenig angående asyl- och flyktingpolitiken | Fria.Nu
Fria.Nu

Oppositionen oenig angående asyl- och flyktingpolitiken

Annons

Rekommenderade artiklar

Hallå där, Gustav Denninger...

Hallå där, Gustav Denninger, från Djurrättsalliansen Uppsala, som i lördags genomförde en manifestation mot pälsdjursindustrin på Forumtorget i Uppsala.

Uppsala Fria

Barncentrum kan tvingas stänga

Barncentrum på Kungsholmen riskerar att läggas ned då socialnämnden anser att verksamheten är för dyr, rapporterar Vårt Kungsholmen. Centrumet har varit en trygg miljö för barn som har utsatts för brott, och har samlat polis, rättsläkare, åklagare, socialtjänst och psykiatri på ett ställe.

Stockholms Fria

Miljöpartiet bryter rödgrönt samarbete

Miljöpartiet i Stockholm stad annonserade på onsdagen att de bryter upp från det rödgröna samarbetet i staden. Men både Socialdemokraterna och Vänsterpartiet säger att det inte finns något samarbete att hoppa av från.

Stockholms Fria

Studenter har sex utan kondom

Mindre än en tredjedel av Uppsalas studenter använde kondom vid senaste samlaget. Trots den extremt låga siffran, är kunskapen spridd bland studenter om sexuellt överförbara infektioner, STI. Det visar en ny studie från Nationella Hivrådet.

Uppsala Fria

Kollektivhus för ökad vuxengemenskap

När det inte finns ett arbete att gå till, och barnen är utflugna, är det lätt att ensamheten kryper på och det blir många långa timmar. Kollektivhus som framtida lösning för dem över 40 år.

Uppsala Fria

© 2018 Fria.Nu