#pressoffensiven
  • Sara Olausson #pressoffensiven

När merparten av nyhetsrapporteringen tiger och förvränger..

När merparten av nyhetsrapporteringen tiger och förvränger, när myndigheter och politiker sviker och motarbetar i de frågor jag arbetar med så står Fria där som en trogen vän och ger kraft och mod att fortsätta solidaritetsarbetet.

/Sara Olausson - Serietecknare, illustratör, författare. Arbetar för rumänska eu-migranters rättigheter, står bakom facebooksidan DET KUNDE VARIT JAG

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu