#pressoffensiven

Fria Tidningar är en av få kanaler för alternativa röster som finns kvar i svensk media idag

Maktkritiska medier blir allt mer sällsynta i vår tid. Den brett genomförda neoliberala ideologin och politiken banar väg för förytligande och förtingligande. I förlängningen skapar detta utrymme för antidemokratiska och neofascistiska krafter och tendenser. Ytterst få plattformar ger intersektionella berättelser och perspektiv plats och utrymme idag.

Därför är det viktigare än kanske någonsin att värna all form av motstånd. Fria Tidningar är en av få kanaler för alternativa röster som finns kvar i svensk media idag. Därför hoppas jag att Fria kommer att kunna fortsätta.

/Katarina Rosengren Falk - Feministisk konst- och kulturskribent

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu