#pressoffensiven
  • Kasa Ekis Ekman Pressoffensiven

Fria har gett miljörörelsen, djurrättsrörelsen och den tillväxtkritiska rörelsen en plattform

Fria Tidningar behövs! Här har många unga skribenter tagit sina första steg med hjälp av tålmodiga redaktörer. Fria är en av få tidningar i Sverige som inte har ett borgerligt perspektiv. Och Fria skiljer ut sig även bland vänsterpressen, genom att den gett miljörörelsen, djurrättsrörelsen och den tillväxtkritiska rörelsen en plattform. Både de som håller med, och de som inte håller med, borde uppskatta att dessa politiska riktningar synliggörs. Dessutom har tidningen haft en tidvis briljant kultursida.

/Kajsa Ekis Ekman - Författare och aktivist

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu