#pressoffensiven

Se så, fram med pluskan nu

Helt allvarligt.
Nu får du som ser dig som vänster, som miljömedveten, som feminist, som upprörd över sakernas tillstånd med en värld där 100 pers äger lika mycket som halva mänskligheter, över lamslagenheten inför klimatkatastrofen, över att bo i ett land där klassklyftorna ökar snabbast i OECD, över Sverigedemokraternas frammarsch och nazistiskt våld FAKTISKT tänka till ett varv och låta plånboken följa läpparnas bekännelse!
Du vet ju förstås att borgerligheten är enormt överrepresenterad i dagspressens ägande och tyckande och vinkling på nyhetsmaterial. Och att Public Service har rantat efter. Och har anat att annonsörer ofta är privata företag med klar politisk hemvist i borgerligheten.
Du vet nog också redan att det finns alternativa journalistiska produkter i Sverige. Som är oberoende från stora mediekoncerner med kommersiella intressen, som har en annan grundsyn och värderingar – som mer stämmer överens med dina egna. Vars berättelser, nyheter och analyser behövs som motvikt och kunskapsbas för en politisk och samhällig utveckling åt ett håll som du skulle önska.

ÄNDÅ PRENUMERERAR DU INTE PÅ NÅGON ELLER FLERA AV DESSA TIDNINGAR!?

En prenumeration på Fria Tidningar (och/eller Etc, Ordfront magasin, Arena, Tvärdrag, Brand, Flamman, Feministiskt Perspektiv, Arbetaren osv osv) är lika viktigt som att rösta. Det är en röst på en röst som för en talan du vill höra. Se så, fram med pluskan nu. Så dyrt är det faktiskt inte ens.

/Johan Berggren - Chefredaktör Ordfront

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu