#pressoffensiven
  • Jesper Liveröd

Vi har aldrig haft större behov av obunden, initierad granskning

Vi är inne i en tid av monumentala utmaningar som kräver politisk råstyrka och omedelbar handlingskraft. Klimatförändringar, demokratiska inskränkningar samt etnisk, könsmässig och klassmässig segregering är alla problem som vi både kan och måste lösa, men som förstärks av bleknande politiskt mod, reaktionära krafter eller politisk polarisering. När partipolitiken inte lyckas är journalistiken en av de sista verkligt starka verktygen för förändring. Vi har aldrig haft större behov av obunden, initierad granskning.

/Jesper Liveröd - Basist, Nasum

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu