#pressoffensiven

Människor som kämpar för allas lika värde tystas idag ner samtidigt som rasismen och sexismen får allt större utrymme. Katastrof.

Jag stöttar #pressoffensiven för att alla röster ska höras. Inte bara de som är uppbackade av kapitalismen eller som anpassas efter "dokusåpe-format". Vi måste sluta springa sexisternas och rasisternas ärenden. Antirasister och feminister = människor som kämpar för allas lika värde tystas idag ner samtidigt som rasismen och sexismen (och andra diskriminerande ismer) får allt större utrymme. Katastrof. Dags för traditionell media att ta sitt ansvar!

/Ida Östensson - Initiativtagare till bl.a. FATTA! och Crossing Boarders

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu