#pressoffensiven

Det är viktigt att denna plattform för möten, debatt och samhällsbygge får finnas kvar!

Fria Tidningar möjliggör för fler röster att höras - både de som redan är vän med det skrivna ordet och de som vill lära sig att forma sina första texter. Genom ett samarbete med oss på Glokala folkhögskolan erbjuder Fria gratis kurser i medborgarjournalistik, där journalister bidrar med kunskaper och regelbunden feedback på texter och idéer. Flera av våra deltagare - som ibland trott att ingen vill lyssna på dem - har fått sina första artiklar publicerade och därmed fortsatt lust att uttrycka sig. Det är viktigt att denna plattform för möten, debatt och samhällsbygge får finnas kvar!

/ Håkan Larsson - Rektor, Glokala Folkhögskolan

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu