#pressoffensiven

Här i Sverige har Fria Tidningar varit en av få plattformar som erbjudit mig möjligheten att trots min marginaliserade röst ändå få komma till tals

Jag arbetar delvis som koordinator och producent för Fristad Stockholm, som möjliggör för förföljda författare och journalister att vara verksamma utan att riskera fängelse, tortyr eller annan omänsklig behandling. Landet jag är född i och som jag har tvingats att fly ifrån är just ett sådant land där det inte råder någon yttrande- eller pressfrihet. Här i Sverige har Fria Tidningar varit en av få plattformar som erbjudit mig möjligheten att trots min marginaliserade röst ändå få komma till tals och ge uttryck för mina personliga tankar och åsikter. Nu står Fria inför ett läge där kooperativet är i behov av min och alla andras hjälp för att kunna fortsätta att bedriva sin verksamhet. Jag uppmanar alla att teckna en prenumeration på tidningen, som inte behöver kosta mer än 47 kronor för en kortare period. Jag bidrar själv till detta genom att teckna fem sådana prenumerationer åt familj och vänner som jag vet kommer att ha stor nytta av tidningen. Jag hoppas att du gör likadant.


/ Foujan Rouzbeh - Riksdagskandidat Feministiskt Initiativ och initiativtagare till Hijabuppropet samt frilansande skribent för Fria Tidningar

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu