#pressoffensiven
  • Christopher Sander

.. Därför behövs det tidningar som har demokrati och mångfald som grundläggande principer

Tyvärr inser inte alltid dom som sitter på pengarna vikten av att alla röster i ett samhälle ges utrymme i det offentliga samtalet. Och tyvärr lägger vissa beklagansvärt ofta tonvikten på antal klick snarare än innehåll. Därför behövs det tidningar som har demokrati och mångfald som grundläggande principer. Tidningar som hellre ser till vad de kan göra för läsarna än vad läsarna kan göra för dem. Tidningar som kanske inte en moderat läser, men som även hen borde begripa är oumbärliga för ett samhälles välmående.

/Christopher Sander - Artist och journalist

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu