#pressoffensiven
  • Camilla Björkbom - Djurens Rätt #pressoffensiven

Den fria pressen ger djurrätten en röst, oberoende av djurindustri-finansierad reklam och intressen

Den fria pressen behövs för att ge röst åt viktiga frågor som antirasism, feminism och djurrätt, det vill säga, diskriminering på grund av hudfärg, kön eller art. Den fria pressen utmanar normer när det gäller samhällets syn på djur och behövs för att föra fram djurens talan. Den ger ett alternativ till mer empatiska sätt för människor att förhålla sig till de andra djuren. Djurfrågor blir sällan stora frågor under ett valår, däremot är de viktiga ur ett grundläggande perspektiv för vilka vi vill vara som samhälle. Den fria pressen ger djurrätten en röst, oberoende av djurindustrifinansierad reklam och intressen.

/Camilla Björkbom - Förbundsordförande Djurens Rätt

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu