#pressoffensiven
  • Åse Blomback

Fria Tidningar delar våra värderingar om allas lika värde och är ett värdefullt inslag i ett allt mer marknadsstyrt och likriktat medielandskap

Jag är en av två ordförande för riksorganisationen Hela Sverige ska leva, som arbetar med utveckling av landsbygden, så att folk ska kunna leva på en landsbygd som inte utarmas av nedskärningar på service, arbetstillfällen och ett ständigt åsidosättande till stadens fördel. Vi jobbar med frågor som integration, serviceutveckling och jämställdhet i en rörelse som är lika stor som brokig, och där det som framförallt håller oss samman är tanken att hela landet ska ha chans att utvecklas. För att detta ska vara möjligt försvarar vi principer som mångfald och öppenhet – och till detta hör fria, oberoende och seriösa pressröster.

Fria Tidningar delar våra värderingar om allas lika värde och är ett värdefullt inslag i ett allt mer marknadsstyrt och likriktat medielandskap.

/Åse Blomback - Ordförande 'Hela Sverige ska leva'

Teckna en prenumeration idag, från 47:-/mån, ditt stöd behövs

#pressoffensiven

Kampanjen #pressoffensiven synliggör behovet av oberoende medier som utan vinstintresse särskilt lyfter fram frågor om solidaritet och demokrati. Medier som bevakar det viktiga arbete som exempelvis antirasistiska, feministiska och klimatradikala rörelser gör i skuggan av partipolitiken. Kampanjen uppmanar dig som mediekonsument att ta ställning genom att aktivt stödja Fria Tidningar, för bara med hjälp av betalande prenumeranter kan Fria överleva som en oberoende mediegrupp även efter valet.
Från 47 kr/mån kan du värna en oumbärlig pressröst. Teckna en prenumeration i dag!


Vill du också slå ett slag för den fria pressen? Mejla varför du tycker Fria Tidningar eller fri press behövs till [email protected] eller skriv på twitter #pressoffensiven.

© 2022 Fria.Nu