Fria Tidningen

Sajter som publicerar asyldomar anmäls

Flera personer har hört av sig till Datainspektionen med klagomål på hemsidan Migileaks. Sajten publicerar kritiska inlägg om domar där Migrationsdomstolen beviljat uppehållstillstånd, tillsammans med en länk till den inskannade domen. SR Ekot har också rapporterat om en person som blivit dödshotad efter att hans dom publicerats på Migileaks.

Den ursprungliga Migileaks-sajten, som drevs av en sverigedemokrat, las ner i december men materialet har tagits över av sajten Avpixlat, som nu polisanmäls av Datainspektionen.

Annons

Rekommenderade artiklar

Nu ska Sjumilaskolan organiseras om

Stora arbetsmiljöproblem kommer fram i en ny kartläggning av Sjumilaskolan, som GFT tidigare rapporterat om. Stadsdelens ordförande kritiserar nu fack och skolledning.

Elin Schwartz

Göteborgs Fria

”I helgen brann ett migrantläger..”

Så börjar Elin Grelson Almestad sitt tack och hej-brev till GP:s ledning där hon fram till i dag varit kulturskribent. Anledningen är att hon inte kan eller vill stå bakom tidningens nya politiska profilering.

Göteborgs Fria

Frias kampanj stoppades medan SD:s gick igenom

GFT:s systertidning Stockholms Fria Tidnings djurrättskampanj stoppades av SL med motiveringen att den kunde vara obehaglig för vissa resenärer. SD:s kampanj bedöms däremot inte vara obehaglig för resenärer och SL har ingen möjlighet att stoppa den då den inte bryter mot lagen.

Göteborgs Fria

© 2015 Fria.Nu