LFT arkiv


Denna artikel har publicerats i Läsarnas Fria Tidning - en tidning som helt byggde på medborgarjournalistik. Idag är Läsarnas Fria nedlagd, men arkivet är tillgängligt på Fria Tidningar.

Inrikes
Maria & Martin/LFT

Läsarnas Fria

Tack alla skribenter!

Som de flesta av er redan vet läggs Läsarnas Fria Tidning ner till årsskiftet. Som vi informerat om tidigare kommer vi att starta en ny tidning, Landet Runt, där medborgarjournalistik blandas med mer traditionell journalistik.

 

Det har varit jätteroligt att jobba med Läsarnas Fria Tidning och det är med blandade känslor som vi nu går vidare till nya uppdrag. Vi hoppas att ni vill fortsätta att prenumerera på Landet Runt och även fortsätta att skriva engagerande texter från ett gräsrotsperspektiv. Tack för den här tiden och lycka till!

ANNONSER

Rekommenderade artiklar

Barnens jullunch i Luleå räddad

I förra veckan skrev Läsarnas Fria Tidning om hur Luleå kommun, skulle spara in på barnens jullunch på grund av budgetunderskott.

Läsarnas Fria

Luleå kommun slopar barnens jullunch

Eleverna i Luleås skolor får ingen jullunch i år. Det har kommunens skolförvaltning beslutat. Ökade livsmedelspriser och underskott i kommunens budget är skälen till att den populära aktiviteten dras in.

Läsarnas Fria

Amnesty tog revansch i årets Regnbågsparad

Skånes egen pride, den så kallade Regnbågsfestivalen, avslutades som vanligt storslaget med den årliga paraden. Allt från poliser till hardqueers var representerat i tåget som färgade Malmös gator under lördagen. Så även Amnesty som tog revansch från förra årets svaga uppslutning. Tillströmningen ökade med flera hundra procent och banderoller och målade lakan syntes. Så även plakat med budskapet ”Gay rights are human rights”.

Läsarnas Fria

Tomhänta bärplockare vill återvända hem

Hundratalet thailändska bärplockare demonstrerade i söndags i Stadsparken i Luleå för att visa hur de drabbas när de lockas hit av oseriösa bemanningsföretag med löften om stora inkomster. Såväl thailändska- och buddhistiska föreningen som privatpersoner visade sitt stöd med demonstranterna.

Läsarnas Fria

© 2024 Fria.Nu