LFT arkiv


Denna artikel har publicerats i Läsarnas Fria Tidning - en tidning som helt byggde på medborgarjournalistik. Idag är Läsarnas Fria nedlagd, men arkivet är tillgängligt på Fria Tidningar.

Satir
Adam Kåberg

Läsarnas Fria

Obamas installationstal

Ofta när man ser fel hos andra, är de återspeglingar av fel hos en själv.

”Till de Amerikanska ledarna som jorden runt försöker skapa konflikt eller beskylla länder för bristerna i deras samhällen – var förvissade om att ert folk kommer att döma er utifrån vad ni gör, inte vad ni säger att ni ska göra. Till er som hänger er kvar vid makten med hjälp av korruption och svekfullhet och genom att tysta meningsmotstånd, var förvissade om att ni är på fel sida av historien – men att vi kommer att sträcka ut en hand om ni är villiga att öppna er knutna näve.”

ANNONSER

Rekommenderade artiklar

Vad sött det är med rött!

Hej Desiré, i går såg jag en så fantastiskt söt hunddräkt i ett skyltfönster, den är röd (samma ton som min röda kappa) och har små ”byxben” och rosa rosetter på varje byxben! Storleken är liten, och nu funderar jag på att köpa en liten hund som kan passa i dressen. Småhundar äter väl inte mycket? Kan man måla deras naglar med vanligt nagellack? Är de besvärliga att uppfostra de där småhundarna? De verkar så ettriga tycker jag. Måste man gå ut med dem flera gånger om dan? Det är väl trendigt med småhundar fortfarande? Kan jag ta med hunden in i varuhuset?

/"Rött är sött"

Läsarnas Fria

© 2024 Fria.Nu