Fria.Nu

Ungdomar som boxas slåss inte

För tre år sedan startade Jackson Bogere upp Bergssjöns Boxningsklubb. För ett par år sedan fick man tillgång till en egen lokal. I dag trängs mängder av blivande champs i den lilla lokalen i Berghalla.

ANNONSER

Rekommenderade artiklar

Helhetsupplevelser räddar idrottsföreningar

Allt fler sporter förknippas med företagsnöje, alkohol och svensexor. Bowling och go-kart är sedan länge etablerade i branschen. Men det dyker upp allt fler, som curling till exempel.

Angeredscupen - en plantskola för friidrottslöften

Att friidrotten i Sverige just nu surfar på en jättevåg märktes inte minst på tisdagen när klassiska Angeredscupen för mellanstadiet arrangerades för 20:e gången på Slottsskogsvallen. De unga friidrottarna har sina givna förebilder och många siktar högt.

'Vi måste lära oss att tala med varandra'

I dag lägger vi mer tid framför tv:n och datorn än vi någonsin gjort tidigare. Det innebär att gymnastiken i skolan blivit en mycket viktig lektion. Men kulturkrockar gör att många hoppar över gymnastiken.

Bergsjö IF är en skola för livet

Två raka finaler i Gothia Cup och tre spelare på väg till Italien gör Bergsjö IF till ett av Sveriges bästa pojklag i fotboll. Spelarnas olika nationaliteter är en av anledningen till framgångarna, enligt tränarna.

Invalidos tog hem Sverigeserien

Rullstolsinnebandylaget Invalidos 3V HIF kunde lätt säkra seriesegern vid Lundbystrand i helgen. Tre vinster i den avslutande omgången innebar serieseger med sex poäng före Eskilstuna HIF.

© 2024 Fria.Nu